#video #montage #opnames #concert

Jublieumconcert opnames

Home > Cases > euterpe

Het project

Muziekvereniging Euterpe is een fanfareorkest en bestaat al sinds 1895. Euterpe laat op vele festiviteiten in en om Beetsterzwaag van zich horen. Dit tot veel plezier van de leden en toeschouwers. Naast het concertorkest heeft Euterpe nog drie andere orkesten: het dweilorkest ‘Net sobje mar blaze’, het opleidingsorkest en het opstaporkest.

In 2020 bestaat Euterpe 125 jaar. Vanwege de uitbraak van Covid-19 kon dit niet worden geviert. Nu twee jaar later is het dan eindelijk zo ver. Een jubileumconcert m.m.v. Cor Bakker.

Dit bijzondere moment is vastgelegd en verwerkt in vijf verschillende video's. zo kunnen de orkestleden en andere belangstellenden de muziek altijd terugluisteren en -kijken.

Leermoment

Als één van de grootste projecten, was dit een groot leermoment. Met een opname die in één keer goed moet, ging er veel voorbereiding aan vooraf. Ook de montage achteraf had heel veel tijd nodig omdat er met vier camera's is opgenomen. De video's zijn zeker goed gelukt en het was een gewldig project om aan mee te werken.