Lytse Fjildruters

#web-design

21/09/2021

De ponyclub Lytse Fjildruters had een nieuw design voor hun website nodig om meer leden te krijgen. De website is gemaakt met Wordpress zodat het managementteam de inhoud eenvoudig kan updaten. De inhoud van de website is voornamelijk basisinformatie over de club en enige informatie alleen voor de leden.Over Lytse Fjildruters
De ponyclub Lytse Fjildruters is opgericht in 1973. Ze rijden elke woensdagavond bij Stoeterij Het Swarte Peart. naast de paardrijlessen organiseren ze ook andere leuke en leerzame activiteiten zoals onderlinge wedstrijden, buitenritten en clinics.

Het belangrijkste doel van de club is om de leden op een leuke en verantwoorde manier kennis te laten maken met de verschillende facetten van de paardensport. Ieder op zijn eigen niveau en rekening houdend met de persoonlijke ambities van de renner. Zowel de wedstrijdruiter als de recreatieruiter kunnen hun hart ophalen bij de club.

MediaPower

#web-design

28/07/2021

MediaPower had een nieuw website-ontwerp nodig. Na enkele gesprekken met de eigenaar is het ontwerp gemaakt en ontwikkeld.Over MediaPower
MediaPower is sinds 1986 leverancier van Audio, Video en Apple producten en diensten. Hierdoor hebben zij vele jaren ervaring en expertise opgebouwd.

het succes van MediaPower is vooral te danken aan de in-house expertise die voor elke klant, groot of klein, ter beschikking staat. Een telefoontje of e-mail is voldoende om van die kennis en ervaring gebruik te maken!

Hun motivatie is eenvoudig en effectief: "We willen tevreden klanten die terugkomen."

MediaPower is een geregistreerd handelsmerk.

Galopp App

#web-design

in progress

Voor school werkte ik aan het maken van mijn eigen app. Ik wilde een app maken om te gebruiken voor het documenteren van alle dingen die ik nodig heb voor mijn paard. Ik heb deze app nog niet kunnen voltooien, maar ik hoop hem binnenkort te publiceren.

Kerk Wijnjewoude

#web-design

06/03/2020

De kerk van Wijnjewoude had een nieuw website-ontwerp nodig en iemand die daarvoor kon zorgen. Ik heb een nieuw ontwerp gemaakt en af en toe up-to-date gehouden. Het dient ook als nieuwsplatform met informatie over de regels tijdens verschillende stadia van de Covid-Lockdown.